Om oss

ProduktionFalckDesign AB startade 1990 och ägs idag av den engelska golvkoncernen James Halstead Plc. Vi har en mycket bred och samlad kompetens när det gäller golv för offentlig miljö. Vårt arbetssätt kännetecknas av ett stort engagemang och våra produkter uppfyller samtliga krav som ställs på golv i offentlig miljö. Vårt ledord är Knowing flooring och är grunden för allt vårt arbete.

KVALITET är en självklarhet för oss. Både i vårt eget arbete men framförallt när det gäller våra produkter. Samtliga våra golv är givetvis kvalitets- och miljöcertifierade.

SERVICE innefattar allt från rådgivning vid golvvalet, provbeställningar, leveranser och uppföljning av installerade golv. Vi anser att detta är grunden för goda kundrelationer.

DESIGN är i de flesta fall avgörande vid val av golv. Vi vågar påstå att våra leverantörer Artigo-Mondo, Paragon, Polyflor och Tisca/Tiara alla har fantastiska produkter när det gäller design. Hos oss går det att få specialdesignade golv redan från 60m2.

FUNKTION är hur golvet fungerar i den miljö det ska användas. Hos oss får ni alltid en korrekt rådgivning avseende val av golv. Exempelvis avseende slitstyrka, akustikkrav och skötsel/underhåll.

FalckDesign är rikstäckande. Våra kontor ligger i Kungsbacka och Stockholm och vårt lager ligger i Norsborg, söder om Stockholm. Vi har också en representant i Malmö.